Bloed prikken – Huisartsenpraktijk Oude Tonge – Oude Tonge
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Oude Tonge
West Achterweg 10 3255AZ
Oude Tonge

Bloed prikken

Vanaf heden kunt u bloedprikken op de praktijk. Moet u echter op verzoek van de specialist (bijv. cardioloog, internist e.d.) geprikt worden dan kunt u terecht in Ebbe en Vloed op maandag en donderdagochtend van 8.00 tot 8.45 of het van Weel Bethesda ziekenhuis. U kunt op onderstaande tijden zonder afspraak terecht in de praktijk. Ook kunnen we u op afgesproken dagen thuis prikken indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

Wordt u automatisch opgeroepen en moet u urine meenemen kunt u een urinepotje halen op de praktijk. Deze zijn gratis.

Let u erop of u nuchter moet prikken. Dit betekent dat u vanaf 12.00 uur ’s nachts niets meer mag eten en drinken. Wel mag u water of thee zonder suiker. Ook mag u uw medicatie gewoon innemen.

Dagen en tijden dat u kunt bloedprikken

IVM corona kunt u alleen nog op afspraak bloed komen prikken. u kunt hiervoor een afspraak maken met de assistente via 0187-641033

LET OP: ivm met het coronavirus streven wij naar zo min mogelijk patientencontact om het besmettingsgevaar te verkleinen. Heeft u een labformulier voor controle of cvrm dan kan dit wachten tot de corona onder controle is.

Ook is het momenteel alleen mogelijk om op afspraak bloed te prikken, zodat we de maximale hoeveelheid personen in de wachtkamer kunnen handhaven.