Bloed prikken – Huisartsenpraktijk Oude Tonge – Oude Tonge
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Oude Tonge
West Achterweg 10 3255AZ
Oude Tonge

Bloed prikken

U kunt bij ons terecht om bloed te laten prikken aan de achterzijde van de dependance aan de Nieuwstraat. We willen u vragen om op afspraak te komen. Bel daarvoor het algemene nummer 0187-641033

Voor patiënten die verzekerd zijn bij Zilveren Kruis, De Friesland, Interpolis, FBTO en Pro Life en bij ons op de praktijk bloed willen prikken:

https://sofabv.via-em.com/resources/20328/Infobulletins/Brief_patienten_Zilveren_Kruis_DD.pdf

Met een verzoek om bloed te prikken vanuit de specialist (bijv. cardioloog, internist e.d.) kunt u ook nog steeds terecht in Ebbe en Vloed op maandag en donderdagochtend van 8.00 tot 8.45 of het van Weel Bethesda ziekenhuis (alle dagen zonder afspraak). Ook kunnen we u op afgesproken dagen thuis prikken indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

Wordt u automatisch opgeroepen en moet u daarvoor urine meenemen? Dan kunt u een urinepotje halen op de praktijk. Deze zijn gratis.

Let u erop of u nuchter moet prikken. Dit betekent dat u vanaf middernacht niets meer mag eten en drinken. Wel mag u water of thee zonder suiker. Ook mag u uw medicatie gewoon innemen.