Coronavirus – Huisartsenpraktijk Oude Tonge – Oude Tonge
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Oude Tonge
West Achterweg 10 3255AZ
Oude Tonge

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Boostervaccinatie Goeree overflakkee!!!

De nieuwe omikronvariant van het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Daarom is het belangrijk dat iedereen zo snel mogelijk een boostervaccinatie kan halen. De huisartsen van Goeree-Overflakkee slaan samen met CuraMare, de gemeente en ondernemersvereniging FOGO de handen ineen om in nauwe samenwerking met GGD Rotterdam-Rijnmond een boosterlocatie op te zetten voor de inwoners van Goeree-Overflakkee.

Nog deze woensdag ontvangen alle huishoudens van Goeree-Overflakkee een uitnodiging voor hun boostervaccinatie met de datum en tijd waarop ze langs kunnen komen op vaccinatielocatie Recreatiecentrum de Staver, Olympiaweg 32 in Sommelsdijk. Geen brief ontvangen of vragen? Kijk dan op www.goeree-overflakkee.nl/gobooster voor alle informatie.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.